Verzending en levering


Leveringen geschieden alleen op werkdagen (niet in het weekend) in Nederland m.u.v. de wadden eilanden. Levering geschiedt de volgende werkdag, afhankelijk van onze voorraad. Indien er sprake is van een langere levertijd, wordt opdrachtgever z.s.m. op de hoogte gesteld van de verwachte levertijd. Tegen extra kosten zijn tijdstip leveringen mogelijk (zie onderstaand). De levertijden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleent worden. Levering geschiedt standaard door een kleine vrachtauto met laadklep (lossen met palletwagen). Voor leveringen met kooiaap (heftruck) dient u contact op te nemen met onze klantenservice.

Tijdsleveringen op locatie voor:

8u€ 50,-10u€ 40,-12u€ 30,-

Pallets
Wij rekenen GEEN emballage kosten, voor bijv. pallets, door aan u. Pallets die bij uw bestelling geleverd worden, hoeven niet geretourneerd te worden (tenzij anders is aangegeven door ons).

Adres

Oonksweg 40
7621 XW Borne

Zelf afhalen

Indien u uw bestelling zelf wenst af te halen, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien u op werkdagen (ma-vr) voor 17.00u uw bestelling doorgeeft dan kunt u deze de volgende werkdag afhalen op onze locatie in Borne.